Selecteer een pagina

Markt de koe

Markt Informatie

Er is niets frisser of fijner dan een karrenvracht eten van onze ‘Markt! Winkel op een van onze twee markten voor een breed assortiment aan verse groenten, fruit, vlees, brood, eieren, augurken en conserven en meer. Rechtstreeks bij de producent inkopen. 

Locatie

Zoetermeer

Openings tijden 

Zaterdag  07:00 – 16:00

wie?

Over 100 verkopers

100% Natuurlijk

We selecteren persoonlijk de beste lokale, verse, natuurlijke producten en speciale producten en werken samen met gelijkgestemde boeren / producenten. Zie het als een boerenmarkt die aan uw deur wordt bezorgd.

Ken uw boer, teler, producent! We laten je kennismaken met de mensen die de producten hebben gemaakt en laten je achter de schermen zien hoe en waar je eten is geproduceerd. 

Natuurlijke producten en lekker verfrissend!

Werk dag bij de markt

Onze hardwerkende marktwerkers arriveren vanaf 06.30 uur en zetten de kraampjes en alles wat met de markt te maken heeft op. Kraamhouders beginnen dan vanaf 7 uur aan te komen om klaar te zijn voor de handelsdagen, een beetje geklets, de gelegenheid high five of knuffel, de ochtenden zijn een drukte van voedselbeweging. Producten worden opgemaakt en gepresenteerd, biologische groenten en zuurdesem baguettes torenen boven elkaar uit, delicate taarten worden met precisie geplaatst. Het koffiestation begint vanaf 8 uur ’s ochtends met het serveren van biologische Hummingbird-koffie voor de standhouders en vanaf de officiële opening van de markt om 8 uur begint de handel. 

Word een verkoper of een donateur!

Doe mee